Sevgili Akrepler Salı gününe, Ay-Kova burcu seyriyle adım atmaktasınız. Saat Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Özgürce kendimizi ifade etmek çok önemli. Yani düşündüğünüz değişimler ve verimli çalışabilmek için öncelikle içerde bir takım yeniliklerde bulunmak gerekiyor. Amacınız dışa açılmak ve kendinizi tanıtmak ise bu kesinlikle şart. Çünkü aynı sınırlar içinde kalmayı sürdürdüğünüz sürece rutinlik devam edeceğe benziyor. Çalışma şartlarınız oldukça yorucu ve bu yoruculuk beraberinde sağlığınızı bile tehdit eder durumda ise, o zaman kendinizi kıstırılmış gibi hissetmeniz mümkün. Bunu önlemenin yolu ise biraz sesinizi çıkarmak.
Fakat bunu öyle ince bir ayar altında yapmalısınız ki, isyan etmiş görünümü çizmeyesiniz. Onun yolu ise, sistemin daha iyi çalışması adına bunun gerekli olduğunu belirtmenizden geçiyor. Yani siz değişimi kendiniz adına değil, işin yararı adına düşünmekte olduğunuzu belirtin. Bu ustalarınızın, patronunuzun veya birlikte iş yaptığınız insanların hoşuna gidebilir.
Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz.
Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle
|
Geçmiş günlerin burç yorumları:
16 Şubat 2015 15 Şubat 2015 14 Şubat 2015 13 Şubat 2015 12 Şubat 2015 11 Şubat 2015 10 Şubat 2015 09 Şubat 2015